CODA Dancefest21 – Programslippfest // Oslo kulturnatt 2021

fredag 17. september kl. 20:00 - 23:55 på MIR

Fredag 17.september 2021 på Café MIR
Dørene åpner 20:00
I samarbeid med Oslo Kulturnatt inviterer CODA Dancefest til clubkveld og programslippfest, en helaften 17.september på Café MIR. På programmet står konsert av Dragongirl, Tiny Bussy Lalle Show av Tacobitch og presentasjon av høstens festivalprogram. Vi deler også merch-gavepakker med årets design til de første 30 som ankommer. Kvelden er programmert og kuratert av Sofie Amiri
:
( ) sin praksis befinner seg i skjæringspunktet mellom klubbmusikk, samtidsmusikk og performance. Arbeidet hennes er ofte i en klubb-setting og sentreres rundt elektronisk musikk komposisjon, med et ønske om å skape fellesskap og nye klubb opplevelser. Hennes debut-EP «Once More, With Feeling» ble utgitt i februar 2019, og hun har gjort en BA i elektronisk musikk komposisjon ved Det Jyske Musikkonservatorium. På klubbkvelden er hun DJ.
—-
To år har gått siden brøt alle grenser for hva et liveshow kan være ved By: Larm i 2019. Det tverrfaglige kollektivet har siden den gang skapt uendelige køer på Klubb Øya, Vill Vill Vest, Trondheim Calling og utsolgt Carte Blanche i Bergen.
De ga ut debut-singelen Stitch Face i fjor sommer, og debut-EP-en deres «Humami» ble nylig avsluttet med en spektakulær musikkvideo til singelen «Haijamen» som hadde premiere via Wonderland. Kollektivet er nå klare med den nye EP-en «Jumami» som kommer ut sommeren 2021. I forbindelse med dette har de laget det som vil være deres største show så langt.
På klubbkvelden viser de et utdrag fra dette.
—-
Bli med og bli bedre kjent med oss og det som skal skje på festivalen 20.-30.oktober!
Vi danses!
Initert og program av
Sofie Amiri
Koordinator
Achy Ouafik
Produsent
Ingeborg Husebyn Aarsand