Boomerang Rapido på MIR: Salsa Anarchy releasekonsert! Special Guests: Law of All

onsdag 30. november kl. 19:00 - 23:55 på MIR

Det har nå gått to år siden Boomerang Rapido ga ut spaghetti-western EPen Salsa Anarchy. Pga pandemien ble det aldri noen fullverdig releasekonsert, men de som var på El Camino i Bogstadveien på slippfest husker et enestående akustisk sett og gratis salsa til publikum.
Nå har bandet bestemt seg for at det er på tide med konserten som aldri ble noe av! Salsa Anarchy skal for første (og kanskje eneste) gang fremføres i sin helhet. Man vet aldri hva man skal få oppleve på konsert med Boomerang Rapido, og det gjelder også nå. Loddtrekning? Kanskje. Kostymer? Sannsynligvis. Du kan uansett banne på at det blir moro og at dette blir en kveld du ikke vil gå glipp av. Det oppfordres til å ta med egen cowboyhatt!
Kuratert Salsa Anarchy-inspirert spilleliste for anledningen: https://open.spotify.com/playlist/2pFkjSpPZE6V5zaltiitMI…
Law of All er en Oslo-basert rocketrio som spiller en skitten og tung Fuzz Rock som Disharmoni så passende oppsummerte som «groovy riff-orientert rock med en massiv skitten sound».
Deres siste P3 anbefalte låt “Pushit!” ble nokså godt beskrevet av Yack Magazine med følgene ordvalg: «It’s erotic, it’s exotic, it’s sexy as fuck. Put it in your ears.»
Live leverer gutta et blod-tight og energisk show som sender de fleste hjem med stjerner i øya og whiplash. Det kan en moshpit på over 100 folk være bevis på da de spilte foran 10000 skrikende nederlendere på Westerpop festivalen i Delft i sommeren 2022.
Law of All er et «must see» band som leverer alt de eier og har fra start til slutt.
Sjekk ut deres nyeste singel «Now Watch Me» som ble sluppet den 7. oktober her: https://open.spotify.com/track/7gH9k89gNqcrn5DilMX5oz
Deres neste låt, «So Low, So High» slippes den 18. november. En favoritt blandt moshpit entusiaster