Blow Out! Sandell / Grip / Rolfsson + Agnes Hvizdalek solo

tirsdag 25. oktober kl. 20:00 på MIR

bo251016
SANDELL / GRIP / ROLFSSON
Sten Sandell – piano
Joel Grip – bass
Matilda Rolfsson – perkusjon

AGNES HVIZDALEK SOLO
vokal

SANDELL / GRIP / ROLFSSON
Pianist Sten Sandell er av Europas ledende improvisasjonsmusikere og evig aktuell med sin egen trio, med Swedish Polyphony, for ikke å nevne GUSH som sto for et av de mest uforglømmelige øyeblikkene på dette årets Blow Out-festival. Med seg har han Joel Grip, som Sandell også spilte med i bandet Mind Mirror Rose hos oss for rimelig nøyaktig ett år sida, og som trofaste venner av oss vil ha hørt med duoen Borel Grip for enda litt lenger tilbake sida. Ellers er bassisten involvert i grupper som Peeping Tom, Je Suis! og SNUS, og er av organisatorene for den berykta Hagenfesten i vårt naboland.

Fra samme kongerike, men nå med base i Trønderlag, kommer perkusjonist Mathilda Rolffson. Rolfsson har bemerka seg svært positivt i flere ulike konstellasjoner de siste åra, blant annet med Blow Out!-favoritter som Michael Duch og Lisa Ullén. Vi forventer klassisk, men uforutsigbar friimpro av beste skuffe.

AGNES HVIZDALEK
Agnes Hvizdalek er opprinnelig fra Østerrike, men har holdt det ekte innafor samtidsmusikk / improscena i Oslo i snart et decennium, der hun har spilt med de aller fleste som har skikkelige ting å tilføre. Det hviskes, kvittres, nynnes og hveses sågar om blodfersk plateutgivelse denne kvelden, og de av oss som er så heldige å ha sett et solosett med Hvizdalek tidligere gleder oss til en ny runde.

Nettsteder:

Sten: http://www.stensandell.com/

Joel: http://www.joelgrip.com/

Matilda på Soundcloud: https://soundcloud.com/matilda-rolfsson

Agnes: http://agneshvizdalek.at/

Konsertserien Blow Out! er et samarbeid mellom jazzmusikere i Oslo og Konsertforeninga, støtta av Oslo Kommune og Kulturrådet.

Konsertstart klokken 21:00. Billetter 150/100. Medlemsskap for 2016 koster 300,- (da får du konserten med på kjøpet).

Følg Blow Out! på Facebook

150 / 100 (medlemspris)