Åpen mikrofon

søndag 4. september kl. 18:00 på MIR

tekstuniverset
Vil du være med så heng på.
Arrangementet koster ingenting og publikum er selvsagt også hjertelig velkommen.

Et arrangement der alle møter hverandre med vennlighet og respekt, uansett om vi fomler og famler i det litt rare språket eller er garva prisbelønte forfattere.

Lyst til å prøve ut dine selvskrevne tekster for et publikum? Trenger du en deadline? Nå har du sjansen til å bli med på lavterskeltilbudet Åpen Mikrofon på Café Mir Toftesgate 69 i Oslo, søndag 4. september 2016. Dørene åpnes eksakt klokka 18.00 og opplesninga begynner ca 19:00. Fint om de som skal opptre kommer i halv sju tida. Både publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Vi leser (og synger, deklamerer, forteller) fra egne tekster og lytter til de andres. Gir og får respons – nye ideer og inspirasjon.

Ønsker du å opptre?
Kontakt: jorunn@tekstuniverset.no
97 123 102

Rekkefølgen blir satt ved ulike tilfeldighetsprinsipper. Det er satt av maks 5 minutter per innslag og det fint dere selv passer på at dere overholder tidsrammen. For at alle skal få like mye oppmerksomhet fra publikum, er det jo mest omtenksomt å ikke lese lenger enn den fastsatte tida.

Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Har kan kontakter knyttes og gode ting skje.

Det er hyggelig om oppleserne kommer innen den første begynner å lese og blir igjen helt til sistemann har lest. Fint med en vksling mellom å lytte og bli bli lyttet til. Se og bli sett.

Ta veldig gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamer for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler og litterære arrangementer m.m.

Jeg legger ut navnene på deltagerne etter hvert som de melder seg på. (maks 20 deltagere):