Ævestaden + MÍO @ MIR

fredag 21. august kl. 18:00 - 23:00 på MIR

Den 21. august byr Ævestaden og MÍO på en magisk konsertaften på MIR. Det blir to helt ulike tolkninger av norsk folkemusikk.
OBS: Lurt å forhåndsbestille billetter, det er begrenset kapasitet grunnet smittevern!

Litt om bandene:
Ævestaden er et band med tre musikere og en rekke ulike instrumenter. De skaper et atmosfærisk klanglandskap gjennom å anvende feler, langeleiker, vokal, kraviklyre, strykelyre og munnharpe, samt elektronikk og effektpedaler. Det er improvisatorisk og egenkomponert materiale med utgangspunkt i norsk og svensk folkemusikk. Trioen består av Eir Vatn Strøm, Kenneth Lien og Levina Storåkern.

Musikk: https://soundcloud.com/aevestaden
___________________________

MÍO slår sammen felespill og krulling med harde rytmer, funky basslinjer og leken perkusjon. Ny møter gammel tradisjon! Musikk med et eget særpreg som bruker folketradisjoner på utradisjonelle måter med spennende vendinger harmonisk og rytmisk. Prosjektet er basert rundt vokalist Dionisia Fjelldalen og bassist Marianne Friisberg Larssens tekster og komposisjoner og bandet består i tillegg av fiolinist Nils Oma, trommeslager Eilif Finnseth, og pianist og gitarist Noah Krogsholm. Uttrykket preges av en vise- og fortellertradisjon, men har også et kontrasterende hardt rockepreg.

Musikk: https://open.spotify.com/artist/4W6BRIyevIrvoEeGKekvKL?si=qMYljPsESRWfThjwjNEBgA

I august er MIR åpent hver dag 15:30 – 00:30.