Ada Penny Jane live på Mir

søndag 13. mai kl. 20:00 på MIR

Jeg er en jente som akkurat ble 32 år, fra Oslo. Jeg har med meg gitaren og skal spille låter jeg har skrevet. Både helt nye, og noen jeg har hatt en stund. Jeg har jo skrevet veldig mange låter, og skal synge favorittene mine.

Jeg skriver mest på engelsk, men det hender at jeg skriver på norsk, så det blir nok en låt på norsk også.

Musikken min har nok litt mørk pop i seg, men jeg kaller den for rock. Jeg ER rock, og skriver personlige, poetiske og ærlige tekster.

Selv om det ikke er pop, er det mer pop enn metall. Ikke overfladisk/rosa pop. Det er mer betraktende, reflekterende og upolert. Og ekte.

Musikklæreren min er Claudia Scott, som jeg har jobbet med i noen år. Jeg har også tatt noen timer hos Susanne Fuhr og Kari Iveland.

Jeg har tidligere jobbet med Atle Bakken som produsent, som har jobbet med bl. a. Diana Ross og Stevie Wonder.
Pga personlige uenigheter, jobber vi ikke sammen den dag i dag.

Nå jobber jeg med Mark Axiak som produsent, og vi har spilt inn og jobbet med 5 låter sammen i studio, vi to og en trommis som heter Henrik. Mark spiller både bass og gitar på innspillingene, i tillegg til å være produsent.

4 av låtene vi jobbet med; «Can`t You Be», «Someone Better», «Shine» og «You Let Everything Fall Apart», er utgitt på Spotify, YouTube, Tidal og iTunes.

Den 5. låta; «Because of the Rock», er snart ferdig, og kommer snart.

«Can`t You Be» heter min låt med video på You Tube.

3. og 5. april skal Mark, Henrik trommis og jeg jobbe med en helt ny låt jeg nettopp skrev, sammen i studio. Jeg skal lage video til den i mai, med den samme fyren jeg laget video med sist. Idèen for videoen har jeg pønsket ut allerede.. «All I Am They Can Break» heter låta jeg vil bruke. Og ja, jeg kan være sterk.. Men jeg føler meg tynn som et papir mange ganger.