Ada Penny Jane live på Mir + DJ Beastie Joyce AKA Cold Lake

torsdag 31. januar kl. 21:00 på MIR

Hei! Jeg skal spille konsert igjen. Jeg har som greie å bare spille i Oslo, da jeg har flyskrekk og hater å reise. Derfor passer det perfekt å spille på Mir på Grünerløkka, som jeg kan gå til hvis jeg vil. 🙂 🙂

Sist gang jeg spilte, kom det masse venner, og noen fans. Jeg håper det kommer både fans og venner denne gangen også!! 🙂 🙂

Jeg utvikler meg stadig med musikken, da jeg jobber med den kontinuerlig. Mens jeg har hatt pause fra timer hos Claudia Scott, fordi hun reiser rundt og spiller selv, har jeg spilt inn en ny låt i studio, som heter «I Don`t Wanna Be Pretty». Den handler om å være sann mot seg selv og andre, og å ikke være så overfladisk.
Tidligere har jeg lagd rock, men selv om rock fortsatt er i mitt hjerte, så har jeg hatt som mål å lage pop denne gangen. Og det har jeg tenkt å fortsette med. Ekte pop. Jeg kan veldig mye om pop, og jeg har hørt veldig mye på det. Så det er ikke så rart at jeg fikk lyst til å lage det. Jeg har blandede følelser om pop. For det er ofte så bra. Men det er ofte så overfladisk. Jeg vil ikke være en overfladisk artist. Selv om jeg bryr meg om hvordan jeg ser ut, så ser jeg veldig mye. Og det finnes så mye mer.
Jeg har også tenkt å forandre bransjen litt, ved at jeg skal gå foran som et godt eksempel på at man kan være større enn en modell, men fortsatt være fornøyd med seg selv og ha et bra liv.

Videoen til «I Don`t Wanna Be Pretty» skal filmes blant annet under denne konserten!!

Jeg har også skrevet en ny norsk låt, som jeg skal spille inn i studio neste gang, men den er hemmelig, da den ikke er innspilt.

Låtene blir live som fra studio, bare at jeg såklart synger live. IKKE NOE MIMING HER I GÅRDEN!!!!!!!!!!!!

Mange av låtene mine er tilgjengelige på Spotify og iTunes.

Billetter kan kjøpes i døra på Mir.

FØR OG ETTER KONSERTEN SPILLER DJ BEASTIE JOYCE AKA COLD LAKE FRA TRIST PIKE.

Det blir en bra kveld, ta turen.