43% Blow feirer Tom Waits

fredag 5. juni kl. 18:00 - 20:30 på MIR

Fredag 05. juni har Tom Waits så godt som akkurat blitt 70 og et halvt år, og 43% Blow feirer den amerikanske poeten og musikeren på Mir på Grünerløkka.

NB: Tidlig konsertstart: kl. 19.30.

Billetter (180 kr)
kjøpes her:
https://tikkio.com/tickets/17674-43-blow-feirer-tom-waits

43% Blow leverer en
gjennomgang av det beste Tom Waits har skrevet av låter de siste 47 åra og gjør det med største innlevelse og kløkt. Bandet består av musikere som har spilt denne musikken i mange år, så de heldige publikummerne på Mir som får kjøpt seg billett før det er utsolgt kan se frem til en kraftpakke av en konsert levert av tolkere som behersker sjangeren til fingerspissene.

Om bandet 43% Blow
Siden 2000, eller 1999, de krangler ennå litt om når det startet, har Blow reist land og strand rundt med sin hyllest til Tom Waits. 70-åringen, som etter eget utsagn ble født i en drosje i California, har gjennom flere ti-år hatt legendestaus i hjemlandet. Det norske bandet spiller musikk fra hele karrieren til Tom Waits.
Ydmykt forsøker de å gjenskape litt av hans univers på scenen, samtidig som de gir låtene sin særegne vri.

Det myke og harde, raske og sakte
Jakob Berg (vokal, akustisk gitar), Sverre Thorstensen (piano, pedalbass, vokal, gitar) og Christian Larssen (elektrisk gitar utgjør til sammen 43% av sjumannsbandet Blow, og tolker som trio et bredt utvalg av de mykeste, hardeste, mest innrøykte og fordrukne sangene til Tom Waits.

Dørene åpner kl 18,
konsert presis kl. 19.30.
Billettpris: bare 180 kr